Perustietoa näytteilleasettajille

Viime vuoden messut onnistuivat hyvin.  Messuilla kävi noin 8000 henkilöä, Elimäen Lähiruokamessut ovat Suomen suurin kotimaisen ruoan lähiruokatapahtuma! Kiitos kaikille mukana olleille.

Syksyllä aloimme selvittämään, jos lähialueelta löytyisi parempi messujen pitopaikka. Sellainen on nyt saatu: Alppiruusu Elimäellä kuutostien varrella. Myyntipaikat ovat pääosin Alppiruusun sisätiloissa, vain käryä aiheuttavat osastot ovat ulkona terassilla.

Koska käytettävissä oleva tila on rajallinen, kannattaa olla nopea ja ilmoittautua mukaan heti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Elintarvikemyynti

Lähiruokamessuilla myytävät tuotteet on oltava pääasiassa pakattuja. Pakkaamattomia tai helposti pilaantuvia elintarvikkeita myytäessä on huomioitava elintarvikelain vaatimukset ulkomyynnille. Elintarvikeyrittäjillä on oltava omavalvontasuunnitelma ja hygieniapassi.

Osastojen hinnat:

  • metrihintainen paikka + pöytä + otsalauta 90 € / m
  • sähkö (valovirta 10 A) 50 € / osasto

Varaa paikkasi 31.5. mennessä ja olet mukana tekemässä lähiruokaa entistä tunnetummaksi!

Lisätietoja

NA-koordinaattori Raija Mettälä p. 040 523 1485 tai raija.mettala74@gmail.com

Lisätietoja saa myös: Messuemo Maria Tigerstedt p. 0400 539 273 

Katso ohesta ketkä ovat jo ilmoittautuneet mukaan >

 

Myyntipaikan peruutusehdot:

Myyntipaikan kirjallinen peruminen ennen 12.8.on maksutonta. Viim. 26.8. tehdystä perumisesta veloitamme puolet myyntipaikan hinnasta. Tämän jälkeen perutusta myyntiupaikasta veloitamme täyden hinnan.

Scroll to Top